Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 100 g leite
- 50 g manteiga
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 7 g fermento de padeiro seco - 50 g açúcar
- 2 ovos
- ½ limão, só a raspa
- 400 g farinha tipo 65
Recheio
- 100 g manteiga
- 50 g coco ralado
- 100 g açúcar
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 50 g amêndoa ralada
- 150 g fruta cristalizada cortada em pedaços pequenos
- 50 g passas de uva
- Geleia de marmelo q.b. p/ pincelar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 6451.9 kJ / 1542 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Karbonhidrat
- 214.4 g
- Yağ
- 66.7 g
- Doymuş Yağ
- 37.9 g
- Lif
- 11.5 g
- Sodyum
- 131.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bolo de frutos secos do Algarve
1h 10 min
Folar de carnes
2h 20 min
Doce de figo com vinho do Porto
30 min
Bolo-rei
3 Std. 15 Min
Coroa do advento
1h 30min
Bolos da sorte
30 min
Maçã em tempura de cerveja
Değerlendirme yok
Folar doce
2h
Filhós de forma
1h
Pudim de ovos
45 min
Doce de tomate
30 min
Bolo de ananás Retro na Varoma
1h