Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 100 g leite
- 50 g manteiga
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 7 g fermento de padeiro seco - 50 g açúcar
- 2 ovos
- ½ limão, só a raspa
- 400 g farinha tipo 65
Recheio
- 100 g manteiga
- 50 g coco ralado
- 100 g açúcar
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 50 g amêndoa ralada
- 150 g fruta cristalizada cortada em pedaços pequenos
- 50 g passas de uva
- Geleia de marmelo q.b. p/ pincelar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 6451.9 kJ / 1542 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Karbonhidrat
- 214.4 g
- Yağ
- 66.7 g
- Doymuş Yağ
- 37.9 g
- Lif
- 11.5 g
- Sodyum
- 131.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pudim de ovos
45 Min
Folar doce
2 godz.
Sericaia
1h 30 min
Cestos de batata com ovos e bacon
40min
Bolo-rei
3 Std. 15 Min
Folar de Páscoa com recheio de avelãs
1h 45min
Tarte de abóbora com chocolate branco e noz sem glúten
2 godz. 30 min
Tarteletes de fruta da época
1 Std.
Pão-de-ló de amêndoa delicioso
1h 30 min
Bolo-rainha com pepitas de chocolate
3h 40min
Pudim de bolo-rei
1 Std.
Pães de leite
1 godz. 35 min