Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beslag
- gezouten boter, zacht, om in te vetten
- 250 g suiker
- 250 g gezouten boter, zacht
- 250 g zelfrijzende bloem
- 4 eieren, medium (53-63 g)
- 1 snuifje zeezout
Fruitstoofpot en afwerking
- 4 perziken, gehalveerd, steen verwijderd
- 4 pruimen, gehalveerd, steen verwijderd
- 60 g suiker
- 20 g appelsap, alle soorten
- 200 g slagroom (ong. 48% vet)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 5990 kJ / 1336 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 158 g
- Yağ
- 75 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 godz. 15 min
Driekoningentaart met hazelnoten
Değerlendirme yok
Heerlijke herfstdressing
Değerlendirme yok
Peergelei
Değerlendirme yok
Proteïnepudding
6h 35min
Tomatenmannetjes
Değerlendirme yok
Quinoakoekjes
1 godz.
Antioxidantenboost
10min
Detoxsapje “Gave huid”
10min
Gestoomde citroencake
2h 20min
Romige snijbietsoep
35min
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1 godz.