Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g azeite
- 25 g manteiga
- 90 g açúcar
- 1 c. chá de sal
- 4 ovos
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de canela em pó
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 0 kJ / 421 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão doce
2 godz. 30 min
Broa de milho
2h 20min
Ferraduras
1h 35min
Bom-bocado
1 godz. 15 min
Folar transmontano
3 Std. 50 Min
Cacetinhos de centeio
1h 30min
Bola de bacalhau de Lamego
1 godz. 20 min
Fogaça
3h
Cavacas de Resende
1 godz.
Regueifa da Páscoa
3 godz. 15 min
Bolo-rainha
1 godz. 20 min
Pão-de-ló de água
50min