Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Recheio
- 700 g carne de porco cortada em cubos
- 6 dentes de alho
- 1 ½ c. chá de sal
- 100 g vinho tinto
- 20 g massa de pimentão
- 30 g banha
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de tomilho
- 100 g bacon cortado em cubos
- 1 folha de louro
Massa
- 350 g água
- 1 c. chá de açúcar
-
25
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 600 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2106.3 kJ / 503.4 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 49.4 g
- Yağ
- 23.1 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 729.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rabanadas
55min
Pavlova de laranja e pera - TM5
Değerlendirme yok
Papas de sarrabulho
1h 25min
Papas de sarrabulho à moda de Braga
1hod. 50min
Bola de alheira com espinafres
1ωρ. 10 λεπτ.
Folar de Trás-os-Montes
2h 30min
Bola de bacalhau
1h 30min
Folar de carnes
2 Std. 20 Min
Pataniscas de bacalhau
50min
Francesinha, cachorro e pica-pau
50min
Kouglof
5h
Bolinhos de bacalhau
1 Std.