Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Recheio
- 700 g carne de porco cortada em cubos
- 6 dentes de alho
- 1 ½ c. chá de sal
- 100 g vinho tinto
- 20 g massa de pimentão
- 30 g banha
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de tomilho
- 100 g bacon cortado em cubos
- 1 folha de louro
Massa
- 350 g água
- 1 c. chá de açúcar
-
25
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 600 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2106.3 kJ / 503.4 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 49.4 g
- Yağ
- 23.1 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 729.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Folar de Valpaços
4óra 20p
Pastéis de Chaves
1h 10min
Bomba de chocolate branco e framboesas
3 Std. 45 Min
Paris Brest com morangos
2h 10min
Rabanada
35min
Escabeche de pernil - TM31
10h
Kouglof
5h
Bacalhau no pão gratinado
1h
Mil-folhas de café
35min
Éclairs de chocolate
2h
Folar de Trás-os-Montes
2 Std. 30 Min
Aletria de laranja
40 Min