Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
P/ ralar
- 150 g pão de véspera
Recheio
- 15 g salsa
- 650 g polvo descongelado cortado em pedaços
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 100 g água
- 50 g azeite
- 100 g farinha
- 1 gema de ovo
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
Massa
- 250 g farinha tipo 65
- 320 g água, mais q.b. p/ pincelar
- 60 g manteiga
- 1 pitada de sal
- 3 ovos batidos p/ panar
- Óleo q.b. p/ fritar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 849 kJ / 203 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 1 g
Alternatif tarifler
Empadas de carne de porco
2 Std. 5 Min
Pataniscas de bacalhau
50min
Rissóis de atum
2h
Pão branco
15 godz.
Rissóis de requeijão e noz
35min
Rissóis de camarão
1h 30min
Rissóis de camarão
1h 30min
Pastéis de bacalhau
45 min
Creme de pasteleiro
15min
Pastéis de nata
45 min
Bolas de Berlim
2 Std. 40 Min
Francesinha
1h