Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Albondigas
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 2 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Chili-Pulver
- 1 TL Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- ¼ TL Curry, mild
Tomatensauce und Fertigstellung
- 1 rote Chilischote, frisch, halbiert, entkernt
- 300 g rote Paprika, in Streifen (1 cm)
- 300 g passierte Tomaten
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Chili-Pulver
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 15 g Mehl
- 2 TL Olivenöl
- 200 g Feta, in kleinen Würfeln oder zerbröselt
- 2 Frühlingszwiebeln, in Ringen (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2182 kJ / 521 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 39 g
- Lif
- 2.5 g
Alternatif tarifler
Kanarische Runzelkartoffeln mit Meersalz
45 min
Rindfleisch-Kebabs mit Monkey-Gland-Sauce
2sa
Rote Mojo Sauce
10min
Hähnchen-Arrabiata
55min
Hähnchenfüllung für Tortillas
45 min
Bifteki mit pikantem Tomatendip
40 min
Salsa Roja
20 min
Safran-Aioli
40 min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 min
Currywurst mit Sansibar Currysauce
30 min
Patatas Bravas mit Chorizo
1h 15min
Aioli à la Axel Henkel
10min