Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Albondigas
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 2 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Chili-Pulver
- 1 TL Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- ¼ TL Curry, mild
Tomatensauce und Fertigstellung
- 1 rote Chilischote, frisch, halbiert, entkernt
- 300 g rote Paprika, in Streifen (1 cm)
- 300 g passierte Tomaten
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Chili-Pulver
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 15 g Mehl
- 2 TL Olivenöl
- 200 g Feta, in kleinen Würfeln oder zerbröselt
- 2 Frühlingszwiebeln, in Ringen (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2182 kJ / 521 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 39 g
- Lif
- 2.5 g
Alternatif tarifler
Salsa Roja
20 Min
Aioli à la Axel Henkel
10 Min
Coleslaw
40min
Meatball-Mafalde
45min
Patatas Bravas mit Chorizo
1 Std. 15 Min
Chorizo-Quiche
2h 30min
Rote Mojo Sauce
10 Min
Kanarische Runzelkartoffeln mit Meersalz
45min
Currywurst mit Sansibar Currysauce
30 Min
Albondigas mit Papas Arrugadas (Hackbällchen in Tomatensauce)
1 Std. 30 Min
Mojo für Meeresfrüchte
10 Min
Bifteki mit pikantem Tomatendip
40min