Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teiglinge
- 235 g Wasser, kalt
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 3 TL Salz
- ½ TL Zucker
- 400 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Dinkelmehl Type 630
- 1 TL Backmalz
- 40 g Schweineschmalz
Lauge und Fertigstellung
- 2 TL Natron
- 50 g kochendes Wasser
- grobes Salz (z.B. Steinsalz) zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1099 kJ / 263 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 2.6 g
Alternatif tarifler
Brötchen
1h 40min
Baguette Rustica
4 godz. 20 min
Körner-Hörnchen
45min
Hefezopf "Take five"
2h 20min
Käse-Hafer-Brötchen
40min
Allgäuer Seelen
1 Std. 20 Min
Fatayer mit Rinderhack
2h
Schwäbisches Genetztes
10 Std.
Brez'n
15 Std. 45 Min
Kräuter-Tomaten-Fougasse
18h
Kleiner Laugenkranz
2 godz. 10 min
Laugen Croissants
1u.