Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 175 g Milch
- 175 g Wasser, lauwarm
-
½
Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
veya 1 Päckchen Trockenhefe (7 g) - 500 g Bauernmehl, und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 978 kJ / 234 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 2 g
Alternatif tarifler
Berner Zopf
1 godz. 45 min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2 Std. 10 Min
Ruchbrot im Brattopf
2h 25 min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2 Std. 10 Min
1.- August-Weggen
1h 10min
Bretzeli
2u. 30min
Weggli
2 Std. 5 Min
Landbrot Backhausart
2 Std.
Weizen-Buttermilch-Brot
12u.
Dreikönigskuchen
2h 15min
Tessinerli
1h 50min
UrDinkel Brot
11 Std.