Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 175 g Milch
- 175 g Wasser, lauwarm
-
½
Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
veya 1 Päckchen Trockenhefe (7 g) - 500 g Bauernmehl, und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 978 kJ / 234 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 2 g
Alternatif tarifler
Tessinerli
1 Std. 50 Min
UrDinkel Brot
11 Std.
Ruchbrot im Brattopf
2 godz. 25 min
Kräuter-Knoblauch-Brot
3 godz. 30 min
Dinkel-Haselnussbrot
2 godz. 50 min
Weizen-Buttermilch-Brot
12 godz.
Landbrot Backhausart
2 godz.
St. Galler Bürli
26h 30min
Weggli
2h 5min
1.- August-Weggen
1 godz. 10 min
Berner Zopf
1 godz. 45 min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2h 10min