Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 40 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 180 g Milch
-
½
Würfel frische Hefe (ca. 20 g)
veya 1 Päckchen Trockenhefe (7 g) - 300 g Mehl
- 1 TL Salz
Guss
- 200 g Doppelrahm
- 2 Eigelbe
- 150 g Zucker
- 2 Prisen Zimt (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1592 kJ / 382 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fondue moitié-moitié
20 min
Meitschibei
1h 30 min
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
2h 30 min
Weggli
2h 5 min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45 min
Zwiebelwähe
1h 15min
Meringue
10 min
Aprikosenwähe
1h 10 min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 min
Apfelwähe
1h 15min
Soupe de chalet (Freiburger Gemüsecremesuppe)
40 min
Tessinerli
1h 50min