Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g Zucker
- 50 g Butter, in Stücken
- 1 TL Honig
- 300 g Milch
-
½
Würfel frische Hefe (20 g), zerbröckelt
veya 1 Päckchen Trockenhefe (7 g) - 1 Briefchen Safranpulver (125 mg)
- 500 g Weissmehl
- ½ TL Salz
- 1 Ei, verquirlt, zum Bestreichen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 1399 kJ / 334 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 8 g
Alternatif tarifler
Berner Zopf
1h 45min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2h 10min
Aargauer Rüeblitorte
2 Std.
Ruchbrot im Brattopf
2 godz. 25 min
Dreikönigskuchen mit Sultaninen
1h 55min
1.- August-Weggen
1 Std. 10 Min
Weggli
2h 5min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45min
Zwiebelwähe
1h 15min
Osterkuchen
1h 45min
Dreikönigskuchen
2h 15min
Tessinerli
1h 50min