Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
20
g frische Hefe
veya 2 TL Trockenhefe (8 g) -
400
g Pizzamehl
veya 400 g Manitoba-Mehl - 1 TL Salz
Belag
- 30 g schwarze Oliven, entkernt
- 30 g Provolone, in Stücken (ca. 1–2 cm)
- 20 g Olivenöl, nativ
- ½ Knoblauchzehe
- 100 g Cherry-Tomaten, entkernt, halbiert
- 2 - 3 Blätter Basilikum, frisch, gewaschen und getrocknet
- ½ TL Salz
- 50 g Zucchetti, in Stücken (ca. 1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2071 kJ / 495 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10min
Kräuter-Knoblauch-Brot
3h 30min
Knusprige Focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Tomaten
40min
Poulet-Röllchen an Tomaten-Pesto
50 min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1h 10min
Pfirsich-Joghurt-Glace
20 min
Knusperchips mit Guaçamole
1h
Rosmarin Focaccia
2h 30min
Focaccia mit Oliven
2 Std. 20 Min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2 Std. 10 Min
Fruchtglace
5 Min