Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastateig
- 300 g Mehl
- 3 Eier
- 10 g Olivenöl, nativ
Ricotta-Füllung
-
100
g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
veya 100 g frischer Ricotta, gesalzen, in Stücken (2-3 cm) - 100 g Mascarpone
- 250 g frischer Ricotta, gut abgetropft
- 2 gestr. TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
Auberginensauce
- 80 g Olivenöl, nativ
- 1 Zweigchen Thymian, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 5 Halme frischer Schnittlauch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 500 g Aubergine, in Würfeln (1-2 cm)
- 20 g Tomaten, in Würfeln (2-3 cm)
- etwas frische Basilikumblätter, zum Dekorieren
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 6 Portionen
- Kalori
- 2351 kJ / 562 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 36 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Berner Rösti
40 dk
Kartoffelgratin
1 Std. 10 Min
Papet vaudois (Waadtländer Laucheintopf)
55 dk
Trenette mit Pesto
45 dk
Steinpilzrisotto mit Brie
35 dk
Risotto milanese
30 Min
Käse-Spätzli
1 Std. 10 Min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 dk
Rotolo mit Pilzen und Peperoni
2h 15min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35 dk
Kartoffel-Gnocchi
1h 15min
Vanilleglace
12h