Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 4 uova non fredde
- 120 g zucchero
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 120 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci (isteğe bağlı)
- 1 pizzico di sale
Crema Bimby® al limone
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 500 g di latte
- 2 uova
- acqua q.b.
- cubetti di ghiaccio q.b.
- 10 gocce di colorante alimentare viola
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
Bagna ai mirtilli
- 300 g di acqua
- 150 g di zucchero
- 20 mirtilli
Terminare la preparazione
- mirtilli q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 2000 kJ / 478 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Karbonhidrat
- 57.6 g
- Yağ
- 23.4 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta natalizia
3h 25min
Torta multistrato al limone e fiori di sambuco
5h 30min
Sfenj - donuts marocchini
3h
Tortine al cioccolato e arancia con diplomatica al Rum
2h 30min
Mini éclair ai lamponi
3h
Trancetti al ribes
2h
Torta Cook-Key®
2h
Torta tres leches (torta ai tre latti)
2h
Torta Saint Honoré
5 godz. 50 min
Torta Bimby® al cocco e more
1 Std. 15 Min
Torta renna al cioccolato
4 Std.
Torta a strati mascarpone e lamponi
5h