Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Grießklößchen
- 150 g Milch
- 40 g Butter
- 1 Prise Salz
- 20 g Zucker
- 80 g Hartweizengrieß
- 1 Ei
Holunderbeersuppe
- 500 g Holunderbeeren, abgezupft
- 750 g Wasser
- 300 g Äpfel, geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 25 g Zitronensaft
- 100 g Zucker
- 30 g Speisestärke
- 150 g Cidre (Apfelwein)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1181 kJ / 282 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 3.2 g
Alternatif tarifler
Vanillenudeln mit marinierten Früchten
25 min.
Mangoldcremesuppe mit Hack
35 Min
Gebackene Holunderblüten
1 godz. 30 min
Warme Rhabarbersuppe mit Zimtklößchen
1 Std. 15 Min
Apfelmus
20 Min
Eierschecke
6 godz. 30 min
Sächsische Quarkkeulchen
3h
Quarkkeulchen mit Zwetschgen-Ragout
1h
Beerenkaltschale mit Schneeklößchen
3h
Soljanka
45 min
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1 godz. 30 min
Pflaumenmus aus dem Backofen
4h