Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g Orangensaft
- 200 g Holunderblütensirup
- 300 g Zucker
- 40 g Apfelpektin
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 3025 kJ / 723 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 174 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 10.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Johannisbeergelee
25min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40min
Kirschkonfitüre
25min
Erdbeer-Rhabarber-Konfitüre mit Basilikum
2 Std. 20 Min
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25min
Rhabarber-Erdbeer-Konfitüre
30 min
Erdbeer-Holunderblüten-Konfitüre
20min
Himbeer-Rosmarin-Konfitüre
30 min
Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre
25min
Sauerkirsch-Bananen-Konfitüre
35min
Brombeergelee
1h
Erdbeer-Mango-Konfitüre
30 min