Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beerenkaltschale
- 500 g Beeren, gemischt, frisch, nach Saison
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 400 g Orangensaft
- 15 - 20 g Zucker
- 1 Zimtstange
- 2 TL Speisestärke
Schneeklößchen
- 2 Eiweiß
- 30 g Zucker
- Wasser zum Kochen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 653 kJ / 156 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 1 g
Alternatif tarifler
Eier in Petersiliensauce
1h
Eier-Honig-Punsch
10 min
Warme Rhabarbersuppe mit Zimtklößchen
1h 15min
Gewürzter Eierpunsch
4h 30 min
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40min
Kirschensuppe
2j 30 menit
Weihnachts-Bratapfel
40min
Kartoffel-Apfel-Salat
1h
Holunderbeersuppe mit Grießklößchen
1h 15min
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
50min
Friesischer Eiergrog (Niedersachsen)
15min
Heiße Oma
15min