Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beerenkaltschale
- 500 g Beeren, gemischt, frisch, nach Saison
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 400 g Orangensaft
- 15 - 20 g Zucker
- 1 Zimtstange
- 2 TL Speisestärke
Schneeklößchen
- 2 Eiweiß
- 30 g Zucker
- Wasser zum Kochen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 653 kJ / 156 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 1 g
Alternatif tarifler
Vanilleeis
12h
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
50min
Vanillepudding
25 Min
Karamell-Grießpudding
15min
Mandel-Grießpudding
30p
Zitronencreme
10 Std.
Polentaecken mit Rhabarberkompott
3h 40min
Grüne Grütze mit Puddingcreme
3h
Warme Rhabarbersuppe mit Zimtklößchen
1h 15min
Spreewälder Mohnpielen (Brandenburg)
20 Min
Holunderbeersuppe mit Grießklößchen
1h 15min
Stachelbeerkompott mit Mandelcreme
25 Min