Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 - 1000 g Erdäpfel, festkochend, gekocht, vom Vortag, geschält, in Stücken (3 cm)
- 1 Ei
-
200
g Weizenmehl, universal
veya 200 g Maismehl, fein gemahlen - 1 TL Salz
- 60 g Butterschmalz, in Stückchen
- 20 g Butter, in Stückchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2251 kJ / 539 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 82 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frittaten
30 dk
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50min
Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott
1sa 20 dk
Ebly Risotto mit RUPP Feinster Streich Gouda
35 dk
Kaspressknödelsuppe
1 Std. 35 Min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1sa 15 dk
Gebackene Speckknödel
50min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40 Min
Gemüserisotto
35 dk
Tiroler Schlutzkrapfen
1h
Tiroler Kasnock’n
1h