Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 - 1000 g Erdäpfel, festkochend, gekocht, vom Vortag, geschält, in Stücken (3 cm)
- 1 Ei
-
200
g Weizenmehl, universal
veya 200 g Maismehl, fein gemahlen - 1 TL Salz
- 60 g Butterschmalz, in Stückchen
- 20 g Butter, in Stückchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2251 kJ / 539 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 82 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tiroler Schlutzkrapfen
1h
Erdäpfelgulasch
1h 10 min
Tiroler Kasnock’n
1h
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40 min
Osttiroler Schlipfkrapfen
2 godz. 30 min
Wälder Käsknöpfle
55min
Gebackene Speckknödel
50 min
Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott
1sa 20 dk
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 min
Schnelle cremige Polenta
25 min
Frittaten
30 min