Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 - 1000 g Erdäpfel, festkochend, gekocht, vom Vortag, geschält, in Stücken (3 cm)
- 1 Ei
-
200
g Weizenmehl, universal
veya 200 g Maismehl, fein gemahlen - 1 TL Salz
- 60 g Butterschmalz, in Stückchen
- 20 g Butter, in Stückchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2251 kJ / 539 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 82 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45min
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Erdäpfelgratin
1h 15min
Sterzwurst (Polentarolle)
8h 45min
Gebackene Speckknödel
50min
Sauerkrautstrudel
1h 40min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40min
Tiroler Kasnock’n
1h
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1h 5min
Wälder Käsknöpfle
55min
Lustenauer Käsdönnala
2h 30min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1h 15min