Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 60 g água
- 20 g azeite
- 20 g vinho branco
-
40
g margarina p/ culinária
veya 40 g banha - ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de açúcar
-
10
g fermento de padeiro fresco
veya 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 200 g farinha
Recheio
- 130 g queijo Gruyère
- 130 g fiambre
- 50 g azeite
- 2 dentes de alho
- 400 g espinafres descongelados escorridos
- 1 pitada de sal
- 30 g pinhões
- 150 g queijo Roquefort
-
130
g queijo mozarela fresco
veya 130 g requeijão - 6 ovos
- 1 pitada de pimenta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2111.1 kJ / 504.6 kcal
- Protein
- 23.9 g
- Karbonhidrat
- 24.2 g
- Yağ
- 34.8 g
- Doymuş Yağ
- 12.6 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 1001.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Empadas de vitela e cerveja preta
9 godz.
Almofadinhas de bacalhau
1 Std. 45 Min
Empada vegetariana
1h 25min
Estrelinhas de Natal
8 Std. 15 Min
Tarteletes de bacon e cogumelos
55 Min
Empada de galinha
2 Std.
Crepes de bacalhau
1 Std. 15 Min
Tarte de três queijos e tomate
20min
Arancini
1h 20min
Empada de frango e alho-francês
50 Min
Quiches despidas
50 Min
Empada de pato com alho francês
13h 10min