Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 œufs
- 2 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 30 g de sucre
- 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 250 g de farine blanche type 45, et un peu pour fariner
- 125 g de beurre coupé en dés, et un peu pour beurrer
- 2 c. à café rases de sel
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- 2 c. à soupe de sucre en grains
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1657 kJ / 397 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 44 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâte à pain maison
1h 45min
Pain au lait
2h 20min
Brioche parisienne
24h
Brioche
8h
Brioche légère au fromage blanc
4 Std.
Brioches des Rois au praliné
5 Std. 35 Min
Brioche à la fleur d'oranger
5 Std.
Oreillettes au citron et à l'orange
1h 30min
Brioche tressée à la cannelle
3j
Le pain bannique
30 Min
Petits cakes aux fruits secs et citron
45 Min
Cannelés au pamplemousse
12 godz.