Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le biscuit roulé
- 4 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
La crème mascarpone et le montage
- 40 g de sucre en poudre
- 100 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 250 g de mascarpone, très froid
- 2 pincées de vanille en poudre
- 250 g de fraises, coupées en morceaux, et quelques-unes pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1458.6 kJ / 345.9 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 32.6 g
- Yağ
- 20.8 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Génoise
50 Min
Bûche de Noël façon forêt-noire
2 Std. 30 Min
Génoise
1ωρ. 50 λεπτ.
Cake marbré, glaçage rocher
2 Std. 15 Min
Brownie à la crème de pistache, glaçage noir
12 Std.
Charlotte aux fraises
3h 35 min
Génoise aux fraises et son coulis
1h 15min
Gâteau léger aux framboises
1h 40min
Layer cake au lemon curd
5 Std.
Bûche roulée vanille-chocolat
2 Std.
Sablés à la confiture
1h 40min
Bûche express au praliné
45min