Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pane australiano
- 450 g di farina autolievitante, + q.b. per infarinare
- 1 pizzico di sale
- 80 g di burro morbido, a pezzi (2 cm)
- 20 g di Golden syrup (sciroppo di zucchero)
- 90 g di acqua
- 100 g di latte
- olio q.b. per ungere
Burro allo sciroppo di zucchero
- 70 g di Golden syrup (sciroppo di zucchero)
- 200 g di burro, morbido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2090 kJ / 497 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane barese
6h 15 min
Gnocchi di patate crude e pane
40 min
Pan brioche integrale
21h 45 min
Panini con arachidi
6h
Pane al latte
2 godz. 20 min
Trancetti al ribes
2j
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2j 30 menit
Pane ebraico (Challah)
3h 30min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2j 30 menit
Pane al lardo e timo
4 godz. 50 min