Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di olive nere denocciolate
- 30 g di capperi sotto sale, sciacquati e dissalati
- 5 - 6 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 6719 kJ / 1606 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 3.2 g
- Yağ
- 173.6 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1 Std.
Olio al timo e aceto di lamponi
Değerlendirme yok
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
6h 35min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3 Std.
Burro ai gamberi
2 godz. 35 min
Burro all'arancia
3h 30min
Burro Montpellier
Değerlendirme yok
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2 Std. 20 Min
Creme brûlée (senza lattosio)
25 Min
Burro alla Maître d’Hotel
50 Min
Burro alle acciughe
4 Std. 20 Min
Anatra all'arancia
1 godz. 35 min