Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta sfoglia
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di burro congelato, a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di acqua
- 50 g di ciliegie congelate, denocciolate (vedere varianti)
Ciliegie candite
- 300 g di ciliegie congelate, denocciolate
- 100 g di zucchero vanigliato
- 1 cucchiaino di agar-agar
Crema al pistacchio
- 200 g di pistacchi al naturale sgusciati e spellati
- 80 g di zucchero
- 2 uova
- 70 g di burro a tocchetti
- 70 g di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di liquore alle ciliegie (isteğe bağlı)
- 1 fagiolo secco
Terminare la preparazione
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3356 kJ / 805 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Karbonhidrat
- 70.3 g
- Yağ
- 51.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Profiteroles
2h
Mini hamburger di tonno
3h 40min
Bignè con crema al pistacchio
3h
Trancetti bigusto
1h
Delizia alla fragola di Plougastel
4 godz. 55 min
Cestino di brisèe con taccole e sgombri
1h 30 min.
Torta pazientina
3 Std. 55 Min
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Değerlendirme yok
Cannoncini alla crema di vino rosso
40min
Pan di Spagna salato pomodori, crudo e mozzarella
3 Std. 30 Min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6h
Profiteroles al limone
1ωρ. 45 λεπτ.