Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 pernil de porco fumado (650 g aprox.)
- 1500 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 200 g vinho branco
- 5 pés de tomilho, só as folhas
- 20 g salsa
- 1 cabeça de alho cortada ao meio
- 100 g chalota
- 50 g vinagre
- 1 baguete torrada cortada em fatias p/ servir
- Mostarda à antiga q.b. p/ servir
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1707.8 kJ / 408.2 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Karbonhidrat
- 28.1 g
- Yağ
- 20.8 g
- Doymuş Yağ
- 7.6 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 324.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pataniscas de feijão-verde
25min
Ovos verdes
40min
Guisado de borrego com grão em massa folhada
1h 30min
Perdiz de escabeche
24 Std.
Açorda de tomate e ovas com peixe assado
1 Std. 5 Min
Refresco de café
8h 15 min
Gaspacho de cenoura
10min
Açorda de tomate
20min
Pickles de cenoura
30min
Risoto à alentejana
30min
Pickles de curgete
360h
Bacalhau à abade de Priscos
50min