Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g água
- 70 g manteiga
- 90 g alho-francês cortado em pedaços
- 90 g cebola cortada em pedaços
- 90 g aipo cortado em pedaços
- 90 g couve-lombarda cortada em pedaços
- 90 g batata cortada em pedaços
- 90 g nabo cortado em pedaços
- 1 ½ c. chá de sal
- 100 g alface cortada em juliana
- 80 g espinafres frescos
- 250 g leite
- 20 g massa tipo pevides
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 517.8 kJ / 123.8 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Karbonhidrat
- 10.5 g
- Yağ
- 8.4 g
- Doymuş Yağ
- 5.2 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 489.6 mg
Alternatif tarifler
Sopa da panela
30min
Sopa da pedra
1 Std. 30 Min
Creme de curgete
20min
Sopa antiga de alho
1 Std. 10 Min
Sopa de feijão-verde
35min
Sopa primavera
40min
Creme verde
30min
Sopa de farrapos à alentejana
45min
Sopa de sabores de Inverno
50 min
Sopa de feijão-branco
25min
Creme de legumes
35min
Sopa de cenoura e canónigos
35min