Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Peras al vino dulce
- 4 peras (con o sin piel) cortadas por la mitad verticalmente, sin el corazón
- 100 g de azúcar moreno
- 150 g de vino dulce
- 1 cucharadita de zumo de limón
Sabayón
- 100 g de azúcar
- 6 yemas de huevo (a temperatura ambiente)
- crocanti de almendra (para espolvorear)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 804.1 kJ / 192.4 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 33.3 g
- Yağ
- 5.2 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peras con salsa de chocolate
1h 45 min
Sabayón clásico (Espesar)
15min
Flan
5h
Sabayón
15min
Flan de pera a la vainilla
3 Std. 15 Min
Manzanas con sabayón de sidra
40 min
Sopa de ciruelas y helado de vainilla
12h 40min
Helado de sabayón
8 Std. 15 Min
Escabeche de berenjenas con mejillones
25h 50min
Naranja en almíbar de especias
4 Std. 20 Min
Dulce de batata
45 min
Peras al vino tinto
3h 20 min