Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
恒温鸡腿肉
- 220 克 鸡腿肉
- ½ 茶匙 盐
- 1 小撮 胡椒粉
- 2 汤匙 橄榄油
- 3 支 新鲜百里香
- 1800 克 水
- 油 ,适量,油煎用
南瓜泥
- 70 克 洋葱 ,切块
- 15 克 红葱头
- 20 克 橄榄油
- 150 克 南瓜 ,去皮去籽,切小块
- 5 克 姜
- 50 克 枫糖
- ½ 茶匙 肉桂粉
- 50 克 奶油
- 35 克 黄油
青豆香菜汁
- 10 克 红葱头 ,切碎
- 1 茶匙 孜然粉
- 10 克 黄油
- 150 克 青豌豆,新鲜或冷冻
- 50 克 香菜
- 120 克 水
- 50 克 奶油
- ½ 茶匙 盐
- ¼ 茶匙 胡椒粉
盛盘
- 1 颗 青菜 ,提前汆烫,一切二
- 2 根 芦笋 ,提前汆烫,一切二
- 2 朵 白花菜,切小朵 ,提前汆烫
- 1 朵 蘑菇 ,切片,提前汆烫
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2634.7 kJ / 629.7 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 41.6 g
- Lif
- 4 g