Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
鸭肉内馅
- 35 克 洋葱 ,切块
- 20 克 胡萝卜 ,切块
- 20 克 西芹 ,切块
- 15 克 红葱头
- 10 克 蒜头
- 20 克 橄榄油
- 200 克 去皮鸭胸肉 ,切小丁
- ½ 茶匙 盐
- 50 克 蘑菇 ,切片
- ¼ 茶匙 胡椒粉
制作卷心菜鸭肉卷
- 6 片 卷心菜叶 ,选取大片的叶子
番茄罗勒酱
- 10 克 红葱头
- 10 克 蒜头
- 10 克 橄榄油
- 100 克 番茄
- ¼ 茶匙 盐
- 10 克 黄油
烤制
- 5 颗 樱桃番茄
- 7 支 新鲜罗勒
- 3 支 新鲜百里香
- ½ 茶匙 海盐
- 1 小撮 胡椒粉
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 718.5 kJ / 171.8 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 7.8 g
- Yağ
- 10.9 g
- Lif
- 2.2 g