Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de viande séchée des Grisons, en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 150 g de poireau, en morceaux
- 100 g de céleri-rave, en morceaux
- 150 g de carottes, en morceaux
- 30 g de beurre
- 80 g d’orge perlé
- 800 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de viande
- 200 g de crème entière
- 1 pincée de sel, selon les goûts
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- ½ botte de ciboulette fraîche, ciselée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1527 kJ / 367 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 25 g
Alternatif tarifler
Cake aux branches
1h 10 min
Gâteau à l'Ovo
55 min
Œufs colorés en vert
Değerlendirme yok
Salade d'orge tiède aux légumes-poulet
45 min
Soupe aux nouilles
35 min
Émincé à la zurichoise
50 min
Salade de betteraves
10 Min
Petits pains au yogourt et sésame
1h 30min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Tresse bernoise
1h 45 min
Soupe d'orge des Grisons
55 min