Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 30 g d'huile d'olive extra vierge et un peu plus pour graisser
- 260 g d'eau
-
1
c. à café de sucre
veya 1 c. à café de poudre de malt -
½
cube de levure boulangère fraîche (20 g)
veya 1 sachet de levure boulangère sèche - 500 g de farine blanche et un peu plus pour fariner
- 1 ½ c. à café de sel
La garniture et la finition
-
200
g de tomates cerises, coupées en deux
veya 200 g d'olives, tout type, dénoyautées - 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 pincées de sel
- 20 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau/part
- Kalori
- 1625 kJ / 388 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 458 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse au thon
5min
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45min
Panure
5min
Pain toupie rapide
40min
Croissants au jambon
35min
Focaccia aux tomates
40min
Milanais
3h
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10 Min
Pesto de basilic
10 Min
Risotto aux bolets et au brie
35min