Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 30 g d'huile d'olive extra vierge et un peu plus pour graisser
- 260 g d'eau
-
1
c. à café de sucre
veya 1 c. à café de poudre de malt -
½
cube de levure boulangère fraîche (20 g)
veya 1 sachet de levure boulangère sèche - 500 g de farine blanche et un peu plus pour fariner
- 1 ½ c. à café de sel
La garniture et la finition
-
200
g de tomates cerises, coupées en deux
veya 200 g d'olives, tout type, dénoyautées - 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 pincées de sel
- 20 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau/part
- Kalori
- 1625 kJ / 388 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 458 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto alla milanese
30 min
Pain toupie rapide
40 Min
Risotto alle cinque P
30 min
Crème glacée aux fruits
5 Min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Yogourt nature
12h
Mousse au thon
5 Min
Papet vaudois
55 min
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Mousse au mocca rapide
5 Min
Focaccia aux tomates
40 Min
Croissants au jambon
35min