Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
百花蝦球
- 150 克 綠花椰菜 ,切小朵(約3公分)
- 200 克 草蝦仁 ,去腸泥
- ½ 茶匙 太白粉
- 1 大匙 米酒
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 顆 蛋白 (約15克)
- ¼ 茶匙 香油
彩蔬雞柳
- 30 克 醬油膏
- 1 茶匙 七味粉
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 250 克 雞胸肉 (去皮,約2片),切條
- 100 克 綜合甜椒 ,切絲
- 80 克 洋蔥 ,切絲
- 40 克 新鮮香菇 ,切條
- 30 克 玉米筍
土魠魚米粉湯
- 15 克 油
- 40 克 芹菜 ,只取莖,切段
- 20 克 蒜苗 ,切段
- 10 克 薑 ,切絲
-
1200
克 水
veya 1200 克 高湯 - 1 茶匙 魚露
- 1 大匙 冬菜
- 2 大匙 油蔥酥
-
300
克 土魠魚片 ,切塊
veya 300 克 旗魚 ,切塊 - 150 克 米粉 ,以清水浸泡至軟,剪小段
- 1 茶匙 香油 ,依個人口味調整
- ½ 茶匙 白胡椒粉 ,依個人口味調整
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1351.5 kJ / 323 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 29.4 g
- Yağ
- 11.6 g
- Lif
- 2.2 g