Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bund Peterli (ca. 10 g), Blätter abgezupft
- ½ Bund Schnittlauch (ca. 10 g), in Stücken (3 cm)
- 100 g Salsiz (1 Stück), in Stücken (2 cm)
- 75 g Weissbrot, ohne Rinde, in Stücken (2 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 75 g Speckwürfeli
- 1 EL Bratbutter
- 200 g Mehl
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, nach Belieben
- 50 g Milch
- 300 g Wasser
- 2 Eier
- 8 Blätter Krautstiel, weiss, dicke Rippe herausgeschnitten, halbiert
- 150 g Vollrahm
- 1 Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 2945 kJ / 705 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 43 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bündner Gerstensuppe
55 min
Knöpfli
50 min
Zwiebel-Käsewähe
1h 15min
Käsewähe
50 min
Aprikosenwähe
1 godz. 10 min
Knöpfli
50 min
Älpler Magronen
45 min
Bündner-Spätzli
45 min
Tessiner Polenta
45 min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 min
Puschlaver Pizzoccheri mit Gemüse
1 godz. 30 min
Aargauer Rüeblitorte
2h