Rosemary and Parmesan Almond Pulp Crackers
TM6 TM5

Rosemary and Parmesan Almond Pulp Crackers

3.6 ( 8 değerlendirme )

Malzemeler

  • 20 g olive oil
  • 30 g water
  • 30 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
  • 180 - 200 g almond pulp leftover from homemade almond milk (see tip)
  • 1 tsp garlic powder
  • ½ tsp fine sea salt
  • 2 tsp ground linseed
  • 1 tsp bicarbonate of soda
  • 2 sprigs fresh rosemary leaves only, finely chopped

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
99 kcal / 410 kJ
Protein
3.1 g
Yağ
9.2 g
Karbonhidrat
0.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler