Uyumlu sürümler
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gnudi
- 1000 g ricotta cheese
-
150
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tsp ground nutmeg, freshly ground (see tip)
- fine semolina, for dusting
Sage Butter
- 150 g unsalted butter, diced
- 20 fresh sage leaves
- ½ lemon, finely grated zest only
- 50 g toasted pine nuts
- water, for cooking gnudi
- 1 tsp fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4477 kJ / 1077 kcal
- Protein
- 66 g
- Karbonhidrat
- 21.4 g
- Yağ
- 80 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40 Min
Quince Tart
50 Min
Coulibiac
2h 15 min
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3 Std. 50 Min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3klst
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1h 15 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 Min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1 Std. 10 Min
Fresh Pasta Dough
1 Std.
Baba ghanoush
1 Std.
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 min