Uyumlu sürümler
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gnudi
- 1000 g ricotta cheese
-
150
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tsp ground nutmeg, freshly ground (see tip)
- fine semolina, for dusting
Sage Butter
- 150 g unsalted butter, diced
- 20 fresh sage leaves
- ½ lemon, finely grated zest only
- 50 g toasted pine nuts
- water, for cooking gnudi
- 1 tsp fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4477 kJ / 1077 kcal
- Protein
- 66 g
- Karbonhidrat
- 21.4 g
- Yağ
- 80 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tartlets
1h
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1h 25min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 Min
Jalapeño Cornbread with Maple Butter
50 Min
Quenelles with Watercress Sauce
2 Std. 45 Min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Beurre Blanc
20 Min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 Min
Onion Dip
10min