Cihazlar ve Aksesuarlar
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
Hazırlık 35 dk
Toplam 20sa 45 dk
6 portions
Malzemeler
Gnudi
-
ricotta cheese1000 g
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg freshly ground (see tip)1 tsp
-
fine semolina for dusting
Sage Butter
-
unsalted butter diced150 g
-
fresh sage leaves20
-
lemon finely grated zest only½
-
toasted pine nuts50 g
-
water for cooking gnudi
-
fine sea salt1 tsp
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
66 g
Kalori
4477 kJ /
1077 kcal
Yağ
80 g
Karbonhidrat
21.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Italian Kitchen
62 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Spinach and Broccoli Terrine
4 godz. 40 min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1 godz.
Hollandaise Sauce
15 min
Tuna Poke Nachos
30 min
Hollandaise Sauce
15 min
Bordelaise Sauce
55 min
Creamed Corn
30 min
Tuna Tapenade
5 min
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9 godz. 20 min
Tuna Tartare
40 min
Satay Turkey Skewers
45 min
Chocolate Pecan Pie
1 godz. 10 min