Cihazlar ve Aksesuarlar
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
Hazırlık 35 dk
Toplam 20sa 45 dk
6 portions
Malzemeler
Gnudi
-
ricotta cheese1000 g
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg freshly ground (see tip)1 tsp
-
fine semolina for dusting
Sage Butter
-
unsalted butter diced150 g
-
fresh sage leaves20
-
lemon finely grated zest only½
-
toasted pine nuts50 g
-
water for cooking gnudi
-
fine sea salt1 tsp
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
66 g
Kalori
4477 kJ /
1077 kcal
Yağ
80 g
Karbonhidrat
21.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Italian Kitchen
62 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Crab Tart
2sa 30 dk
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1sa 10 dk
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2sa
Sous-vide Miso Aubergine
2sa 50 dk
Cherry Clafoutis (Ludo Lefebvre)
3sa 15 dk
Nicoise Salad
1sa 15 dk
Pisco Sour
10 dk
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1sa 20 dk
Sabayon (Zabaglione)
15 dk
Fennel Risotto
35 dk
Torta Caprese
55 dk
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 dk