Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa
- 100 g de aceite de girasol
- 100 g de vino dulce
- 280 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Fritura y montaje
- 500 g de aceite para freír
- 700 g de nata montada
- 2 cucharadas de azúcar glas (para espolvorear)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1486 kJ / 355 kcal
- Protein
- 3.09 g
- Karbonhidrat
- 18.05 g
- Yağ
- 30.1 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarta San Marcos
4h
Xuxos de crema
1h 30min
Crema pastelera
10 min
Carbayones
1h 25min
Cremadillos
3u. 50min
Tarta de trufa y nata
10 godz. 15 min
Buñuelos con crema de azafrán
40min
Canutillos de crema
3h
Milhojas con crema pastelera y nata
1h
Napolitanas de crema
4h 45min
Bambas de nata
1h 50 min
Buñuelos de viento
1h