Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa
- 250 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
- 50 g de licor de anís
- 50 g de manteca de cerdo
- 50 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 300 - 400 g de aceite para freír
Almíbar de miel y moscatel
- 200 g de miel
- 100 g de vino dulce (moscatel)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 391 kJ / 94 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Karbonhidrat
- 11.1 g
- Yağ
- 5.1 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roscos chiclaneros
1h
Tocino de cielo
4óra 30p
Bizcocho al vapor con almíbar de limón
1 Std. 45 Min
Flores de carnaval
40 Min
Pudin de pan
3u.
Piononos (Andalucía)
13h 20min
Cañas de nata
30 Min
Torrijas borrachas
2h
Cortadillos de cidra
1h
Bizcochos borrachos
1u. 5min
Roscos de vino
45min
Pestiños andaluces
1h