Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 40 g Kapern, abgetropft
- 2 Dosen Thunfisch, in Lake (à 140 g), abgetropft
- 120 g Joghurt, 1,5% Fett
- 20 g Balsamico, dunkel
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 4 Frühlingszwiebeln, klein, in Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 771 kJ / 184 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 1 g
Alternatif tarifler
Risotto mit frischen Steinpilzen
35 Min
Asia-Reis mit Garnelen
40 Min
Spaghetti mit Sardellen und Knoblauchbrösel
40 Min
Grünes Garnelen-Curry mit Blumenkohl-Reis
50 min.
Rindfleischsuppe
40 Min
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1h
Tomaten-Ricotta-Quiche mit Spinat
1 godz. 30 min
Linguine mit Lachs und Wodkasauce
20 Min
Pistazien-Cracker
40 Min
Weizenbier-Risotto mit Meeresfrüchten
45 min
Thunfischcreme
5 min
Thunfischpizza quattro stagioni
1h