
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g yulaf ezmesi
- 500 g su
-
20
g taze maya ufalanmış
veya 2 tk kuru maya - 2 yk bal
- 100 g ayçiçek yağı yağlamak için ekstra ayçiçek yağı
- 200 g çavdar unu
- 380 g ekmek unu unlamak için ekstra un
- 1 ½ tk tuz
- ½ - 1 tk rezene tohumu, kurutulmuş (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 415 kcal / 1738 kJ
- Protein
- 9 g
- Yağ
- 14 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pratik Buğday Ekmeği
40 Min
Erik Clafoutis
Keine Bewertungen
Vegan Çedar Peyniri
3 Std. 10 Min
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2 Std.
Patates ve Kefirli Ekmek
1 Std. 50 Min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 Std. 50 Min
Tencerede Pratik Ekmek
2 Std. 20 Min
Sütlü Minik Ekmekler
1 Std. 45 Min
Havuçlu Mercimekli Humus
20 Min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 Std. 20 Min
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.
Tam Buğdaylı Pide
1 Std. 35 Min