Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta sfoglia
- 170 g di burro freddo, a tocchetti
- 50 g di farina tipo 00
- 170 di farina tipo 00
- 100 g di acqua
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 di farina tipo 00
- 3 uova
Crema pasticcera
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 100 g di zucchero
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 5 g di cacao amaro in polvere
- 25 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
Caramello
- 300 g di zucchero
- 1080 g di acqua
- 20 g di miele
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3627 kJ / 867 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Karbonhidrat
- 93.7 g
- Yağ
- 47.3 g
- Doymuş Yağ
- 23.8 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 472.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Torta a strati mascarpone e lamponi
5ωρ.
Crema pasticcera alla vaniglia
15 Min
Torta foresta nera
3 Std.
Torta mimosa
1 Std. 5 Min
Cheesecake alle pesche con fiori eduli
5ωρ.
Tortine al cioccolato e arancia con diplomatica al Rum
2h 30min
Pan di Spagna
1h
Crema mousseline
1h
Cigni alla crema diplomatica
2 Std.
Torta Saint Honoré all'italiana
22 Std.
Ganache al cioccolato
12h 20min