Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2000 g di latte intero fresco
- 80 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- Besin Değeri
- şuna göre 2 porzioni
- Kalori
- 5125.4 kJ / 1225 kcal
- Protein
- 64.8 g
- Karbonhidrat
- 99 g
- Yağ
- 65 g
- Doymuş Yağ
- 37.3 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 801 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Primosale
4 Std. 45 Min
Ricotta
5h 30min
Barbabietole sottovuoto
3h 30min
Croccante alle mandorle
1 Std. 30 Min
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12 godz. 15 min
Confettura di carote
1 godz. 5 min
Primo sale
13u. 30min
Yogurt
12h
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1 Std. 10 Min
Pane bianco
3hod.
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min