Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
香草面包糠
- 100 克 面包糠
- 30 克 新鲜意大利芹
- 15 克 香菜
- ½ 个 青柠 ,只要青柠皮
- 5 克 橄榄油
甜豆泥
- 200 克 新鲜豌豆仁
- 600 克 水
- 适量 冰水 ,冷却豌豆用
- 65 克 稀奶油
- 20 克 牛奶
- 10 克 橄榄油
- 1 小撮 盐
- 1 小撮 白胡椒粉
酸奶薄荷酱
- 1 瓣 蒜头
- 100 克 原味酸奶
- 150 克 稀奶油
- ½ 个 柠檬皮
- 5 克 柠檬汁
- 10 克 薄荷叶
低温羊排
- 1 根 羊排 ,去骨后约150克
- 10 克 橄榄油
- 1 瓣 蒜头
- 2 支 新鲜百里香
- 1 小撮 盐
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 1700 克 水 ,可没过羊排即可
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 3466.5 kJ / 828.5 kcal
- Protein
- 32.4 g
- Karbonhidrat
- 79.4 g
- Yağ
- 41 g
- Lif
- 3.9 g