Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 czerwonych papryk, bez gniazd nasiennych, przekrojonych na pół (ok. 1200 g)
- 1 bakłażan, przekrojony wzdłuż na pół
- 4 ząbki czosnku
- 60 g oliwy z oliwek
- 1 ½ łyżeczki soli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 słoik
- Kalori
- 2097 kJ / 502 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 24.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa z pieczonej papryki i śliwek
1h 30min
Chutney śliwkowy
1h
Pindżur z pieczonych papryk (w słoikach na zimę)
2 Std. 20 Min
Pesto ze szczawiu
10min
Pasta baba ganoush z kminem rzymskim
1h 40min
Lutenica
1h 50min
Pesto z rukoli
10min
Pasta à la ajvar z cukinii i papryki
1h 20min
Sos paprykowy (w słoikach na zimę)
2h
Relish z zielonych pomidorów
55min
Tahini
10min
Sos paprykowy à la Ajvar
55min