Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema chantilly
- 130 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
Terminare la preparazione
- 500 g di frutti rossi misti freschi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 545 kJ / 130 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 8.9 g
- Yağ
- 9.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4j 30 menit
Millerighe alla fragola e cioccolato bianco al profumo di limone
1 Std. 45 Min
Trifle alle fragole
5h 30min
Panna cotta kiwi e ciliegie
6h 40min
Cheesecake ricotta e pere
4h 35min
Profiteroles
2j
Tiramisù al pandoro
4 Std.
Cestini di crema e frutta
3sa
Mini cheesecake
4h 15 min
Crema chantilly
35 Min
Bignè con crema pasticcera
3sa
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 min