Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema chantilly
- 130 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
Terminare la preparazione
- 500 g di frutti rossi misti freschi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 545 kJ / 130 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 8.9 g
- Yağ
- 9.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cannoli alla crema Chantilly
1h 5min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 Min
Crema chantilly
35 min
Tartellette alla frutta fresca
7 Std. 5 Min
Mini quiche con anatra confit
5h
Danish layer cake
4h
Bignè cake
4h
Éclair fragole e cioccolato bianco
12h
Torta ai frutti esotici
8h 10min
Cannoli al nocciolato
20 Min
Éclair con crema pasticcera e caramello
1h 10 min
Cioccolatini ripieni al cocco
2h 30 min.