Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema pasticcera
- 200 g di zucchero
- 140 g di farina tipo 00
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 1000 g di latte intero
- 4 uova medie
Impasto per zeppole al forno
- 250 g di acqua
- 180 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaini rasi di sale
- 250 g di farina tipo 00
- 6 uova medie
Terminare la preparazione
- 50 g di zucchero
- 1 vasetto di amarene sciroppate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 443 kJ / 106 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 5 g
Alternatif tarifler
Pasta choux
2hod.
Pasta Choux
2hod.
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Struffoli
1 godz.
Paris Brest
3 Std. 30 Min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 godz. 20 min
Ciambelle graffe napoletane
2h 40min
Babà analcolico alle fragole
3 Std. 30 Min
Chiacchiere
1 godz. 35 min
Torta Babà napoletana
8h
Torrone napoletano
4h
Pastiera napoletana
15 Std.