
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 370 g ziaren żyta (patrz wskazówka)
- 400 g wody, źródlanej lub przegotowanej (patrz wskazówka)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1113.3 kJ / 266.1 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Karbonhidrat
- 59.7 g
- Yağ
- 1.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 11.9 g
- Sodyum
- 5 mg
Alternatif tarifler
Pszenno-żytni chleb pełnoziarnisty na zakwasie z maślanką i słonecznikiem
18 Std. 45 Min
Chleb żytni na zakwasie z siemieniem lnianym
16 Std.
Chleb pszenny na zakwasie
12 Std.
Chleb pszenno-jęczmienny na zakwasie żytnim
18 Std. 45 Min
Pełnoziarnisty chleb orkiszowy na zakwasie żytnim
17 Std. 20 Min
Chleb pszenno-żytni z kminkiem na zakwasie pieczony na liściu kapusty
18 Std. 20 Min
Chleb „bliźniak” na zakwasie (z naczynia kamionkowego)
16 godz. 30 min
Chleb żytni pełnoziarnisty na zakwasie
16 Std.
Chleb pszenno-żytni na zakwasie
18 Std. 20 Min
Żytni chleb pełnoziarnisty na zakwasie z suszonymi śliwkami
16 godz. 30 min
Chleb pszenno-żytni na zakwasie z pięcioma ziarnami
18 Std. 45 Min
Chleb żytni na zakwasie
17 Std. 25 Min