Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2600 克 水
- 300 克 小牛肩肉 ,切塊(約2公分)
- 20 克 麻油
- 1 大匙 韓國辣椒粉
- 40 克 蒜頭
- 1 大匙 醬油
- 1 大匙 米酒
- 1 大匙 韓國辣椒醬
- 1 大匙 韓式大醬
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 100 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 200 克 白蘿蔔 ,去皮、切塊(約2公分)
- 75 克 蔥 ,切段(約5公分)
- 75 克 黃豆芽 ,去尾
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1035.2 kJ / 247.8 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 14.5 g
- Lif
- 3.8 g