Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa
- 140 g de harina de repostería
- 150 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
- 30 g de azúcar
- 130 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca
- 50 g de mantequilla Lurpak®
Vueltas
- 50 g de harina de fuerza
- 250 g de mantequilla en un bloque Lurpak®
Horneado
- 1 huevo
- 2 cucharadas de leche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1524 kJ / 565 kcal
- Protein
- 4.69 g
- Karbonhidrat
- 27.62 g
- Yağ
- 26.15 g
- Lif
- 1.33 g
Alternatif tarifler
Rosquillas americanas (doughnuts)
2h 10 min
Magdalenas de mantequilla
1 Std.
Ensaimadas individuales
9h
Hojaldre rápido
2 Std.
Croissants de hojaldre rellenos de chocolate
3h 35min
Croissant de brioche y hojaldre bicolor
5h
Baguette
3 Std. 45 Min
Croissant de masa brioche hojaldrada
6h 40min
Panecillos bretzel
5h 30min
Palmeritas de hojaldre
1 Std. 15 Min
Palmeras XL
6h
Pan básico
3 Std. 45 Min