Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa
- 140 g de harina de repostería
- 150 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
- 30 g de azúcar
- 130 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca
- 50 g de mantequilla Lurpak®
Vueltas
- 50 g de harina de fuerza
- 250 g de mantequilla en un bloque Lurpak®
Horneado
- 1 huevo
- 2 cucharadas de leche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1524 kJ / 565 kcal
- Protein
- 4.69 g
- Karbonhidrat
- 27.62 g
- Yağ
- 26.15 g
- Lif
- 1.33 g
Alternatif tarifler
Palmeritas de hojaldre
1sa 15 dk
Rosquillas americanas (doughnuts)
2h 10min
Bizcocho resurección de los muertos
1h 5 min
Baguette
3sa 45 dk
Masa de hojaldre clásica
7h
Trenzas de avellana
1 godz. 45 min
Panettone de avellanas y marron glacé
18sa 10 dk
Croissant de masa brioche hojaldrada
6h 40min
Croissants de hojaldre rellenos de chocolate
3h 35min
Hojaldre rápido
2h
Bollos de leche rellenos de chocolate
2 godz. 30 min
Ensaimadas individuales
9 godz.