Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 EL Olivenöl
- 4 Frühlingszwiebeln (120 g), in feinen Ringen
- 600 g Erbsen, TK
- 800 g Gemüsefond
- 200 g Sahne
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- ½ TL Salz
- ¼ TL Chiliflocken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1068 kJ / 255 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 23 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rahmsuppe von grünen Erbsen mit Serranochips
30 min
Blumenkohlsuppe
40 min
Möhrencremesuppe mit Räucherforelle
30 min
Brokkoli-Käse-Suppe mit Kürbiskernen
35 Min
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe
30 min
Erbsencremesuppe
30 min
Zwiebelsuppe
45 Min
Käsesuppe
15min
Kartoffel-Sellerie-Suppe mit Garnelen
45 Min
Paprikasuppe bicolor
1j
Möhrensuppe mit Anis
40 min
Paprikasuppe mit Hackgröstl
40 min