Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 EL Olivenöl
- 4 Frühlingszwiebeln (120 g), in feinen Ringen
- 600 g Erbsen, TK
- 800 g Gemüsefond
- 200 g Sahne
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- ½ TL Salz
- ¼ TL Chiliflocken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1068 kJ / 255 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 23 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erbsencremesuppe
30min
Möhrencremesuppe mit geröstetem Pumpernickel
50min
Möhrensuppe mit Ingwer
50min
Erbsensuppe mit Kürbiskernpesto
30min
Apfel-Sellerie-Suppe
40min
Erbsen-Cremesuppe
40min
Kartoffelsuppe mit Croûtons
40min
Kartoffelsuppe
50min
Erbsencremesuppe
40min
Kernige Kartoffelsuppe
35 Min
Kartoffel-Senf-Cremesuppe mit Setzei
45min
Paprikasuppe mit Hackgröstl
40min