Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 EL Olivenöl
- 4 Frühlingszwiebeln (120 g), in feinen Ringen
- 600 g Erbsen, TK
- 800 g Gemüsefond
- 200 g Sahne
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- ½ TL Salz
- ¼ TL Chiliflocken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1068 kJ / 255 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 23 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erbsencremesuppe
40 λεπτ.
Paprikasuppe mit Hackgröstl
40 λεπτ.
Erbsensuppe mit Kürbiskernpesto
30 Min
Erbsencremesuppe
30 Min
Möhren-Tomaten-Suppe
3ωρ.
Rheinische Kartoffelsuppe mit Krabben
35 Min
Rahmsuppe von grünen Erbsen mit Serranochips
30 Min
Kartoffel-Paprika-Suppe
1h
Paprikasuppe bicolor
1h
Möhrencremesuppe mit Pestocreme und Pinienkernen
50 Min
Kartoffelsuppe mit Croûtons
40 λεπτ.
Blumenkohlsuppe
40 λεπτ.