Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 270 g baker's flour
- 270 g warm water
- 1 pinch dried instant yeast
Dough
- 300 g water
- 20 g olive oil
- 2 tsp dried instant yeast
- 500 g baker's flour, plus extra for dusting
- 2 tsp sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1369.6 kJ / 326.1 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Karbonhidrat
- 61.6 g
- Yağ
- 3.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 498.8 mg
Alternatif tarifler
Olive and fennel grissini
25 godz. 30 min
Spiced cherry brioche wreath
2 Std. 20 Min
Focaccia
2 Std. 5 Min
Buttermilk bread
2 Std.
Fresh pasta dough
1 Std.
Kormolas (Kulkuls)
3 Std.
Herbed lavosh
55min
Soft butter rolls
1hod. 50min
Brioche burger buns
2h 10min
Baguette
3 Std. 45 Min
Paris–Brest with praline cream
26 Std.
Herb and garlic pull-apart bread
1 godz. 35 min