Cihazlar ve Aksesuarlar
Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
Hazırlık 1sa 15 dk
Toplam 1sa 50 dk
6 portions
Malzemeler
Dough
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
fresh spinach leaves, defrosted, drainedfrozen spinach defrosted, drained70 g
-
medium eggs2
-
extra virgin olive oil plus extra for serving10 g
Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
onions quartered50 g
-
unsalted butter diced30 g
-
pancetta50 g
-
garlic clove1
-
minced veal broken in pieces300 g
-
fine sea salt plus extra for serving1 tsp
-
ground black pepper plus extra for serving2 pinches
-
large egg1
Tortelloni
-
fine sea salt for cooking tortelloni1 tsp
-
water for cooking tortelloni
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
23.9 g
Kalori
1925 kJ /
459 kcal
Yağ
20.4 g
Karbonhidrat
38 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Italian Kitchen
62 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sweet Rice
1h
Cheeseboard Spaghetti
45min
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1h 25min
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM5)
Ninguna valoración
Mini Oregano Focaccias
3h 40min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1h 5min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Chocolate-Centred Dumplings with Cherry Sauce
1h 30min
Apple Rose Tart
1h 40min
Nectarine and Raspberry Ice Cream Sandwiches
19h 15min
Vegetable Spring Rolls
2h 10min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25min